Računovodstvo i Financije

Financijsko Računovodstvo

Vođenje računovodstva i računovodstvenih politika po međunarodnom standardu za mala i srednja društva IFRS for SMEs (International Accounting Standard for Small and Middle Entities) od strane IASB-a (International Accounting Standards Board).

Naš posao ne staje unosom faktura i izlistima izvješća, već preuzimamo cijelokupno financijsko računovodstvo, porezne konzultacije klijenata, praćenje kroz porezne nadzore, budgetiranje i planiranje poslovnih događaja i razvoj istih, a sve po željama klijenata.

S obzirom da Aero Studio Consulting Team predstavljaju pored financijskih stručnjaka i konzultanata i vrsni stručnjaci iz područja javnobilježništva, odvjetništva i arhitekture cjelina zahtjeva i potreba jednoga trgovačkog društva nalazi se pod ‘krovom’.

Konti_logo

‘Konti’ zasigurno zauzima vodeće stručno mjesto u računovodstveno-knjigovodstvenim uslugama za obrtnike i trgovačka društva na području Istarske županije. Na tržištu prisutni od 1994, sa referencama klijenata na području RH, ali diljem Europe.

Upravo birajući najbolje i nakon dugogodišnjeg poslovnog odnosa, koji se nadopunjavao prijateljstvom otvaramo i zajednički ured u Zagrebu, šireći svoje usluge, nadopunjujući jedni druge.

European Commission

Ekonom Bulletin

Kontakt

Miramarska cesta 15d, HR - 10000 Zagreb, Croatia
Phone: (385) 99 254 4818
Fax: (385) 1 556 0777
Website: http://www.aero-studio.com
Email: info@aero-studio.com

Izjava

Aero Studio Business zadržava pravo izmjena texta, te isti predstavljaju osobna mišljenja i koristite ih na vlastitu odgovornost.