Projektni management

management2Upravljanje (engl. management) je proces i ukupna aktivnost usmjerena na postavljanje dugoročnih ciljeva, politike i strategije poslovanja i razvoja, alociranja resursa, usmjeravanje i kontrola realizacija ciljeva. Upravljanje društvom odnosi se na ostvarenje zacrtanih dugoročnih ciljeva društva razvijanjem adekvatnih strategija, te provođenjem politika i pravilnika s ciljem zadovoljavanja ciljeva društva, a u smislu osiguravanja konkurentnosti društva na regionalnom i svjetskom tržištu.

Ne, mi ne vodimo Vaš posao… Ne, mi nismo ovdje da ukazujemo na pogreške… Mi smo gosti koji mogu s Vama u suradnji pomoći podizanju poslovanja na razinu koju sami postavite kao cilj. Ovdje smo da Vas i Vaše zaposlenike izučimo nekim novim, modernijim pristupima poslovanju, upravo zato da bi bili što konkurentniji na Europskom i svjetskom tržištu. Svatko od nas ima viziju svoje kuće iz snova, i zasigurno nam je nitko ne može bolje predstaviti…Ali? Da li taj zid koji ste zamislili može istrpiti ta opterećenja krova? Naravno, niste arhitekt! Zato oni postoje. Mi smo upravo arhitekti Vašeg poslovanja, dizajneri Vaših projekata i edukatori Vaših zaposlenika.

Management ljudskih potencijala – upravljanje ljudskim potencijalima

Marketinški management – upravljanje marketinškim funkcijama

Tehnološko-razvojni management – upravljanje tehnologijom i razvojem

Projektni management – osmišljavanje, upravljanje i vođenje projekata

Proizvodni management – upravljanje proizvodnim procesima

Financijski management – upravljanje poslovnim financijama

Vlasnički management – upravljanje vlasništvom i vlasničkim odnosima

European Commission

Ekonom Bulletin

Kontakt

Miramarska cesta 15d, HR - 10000 Zagreb, Croatia
Phone: (385) 99 254 4818
Fax: (385) 1 556 0777
Website: http://www.aero-studio.com
Email: info@aero-studio.com

Izjava

Aero Studio Business zadržava pravo izmjena texta, te isti predstavljaju osobna mišljenja i koristite ih na vlastitu odgovornost.